Ajánlat    Tesztvezetés    Szerviz
Név:
Email cím:
Telefonszám:
Modell:
Extrák:
Megjegyzés:
Írja be számmal: kilencven


SZERVIZ 4+

OPEL ADAM

ADAM & TE: Egyedi és kivételes vagy, akárcsak az ADAM a maga nemében. Mitől olyan más ez az autó? Nem csak a merész kiállás és a vagány színek miatt. Az ADAM-nél az autó kialakításába is van beleszólásod. Ez hogyan történik? Egyszerűen. Gépkocsidat igényeid szerint átalakíthatod, amíg pontosan olyan nem lesz, mint amire vágysz.

Opel - Új autó menűOpel - Új autó menű - ProspektusOpel - Új autó menű - Adatok

 ADAM alapverziók 

Az ADAM-nél a lényeg a testreszabás. És mivel a testreszabás a személyiség kifejezéséről szól, az ADAM megvásárlása inspiratív dolog. A kiinduláshoz az Opel tervezői három verziót állítottak össze: az ADAM JAM, ADAM GLAM és ADAM SLAM modelleket. Ezek mindegyike más formatervezési megközelítést képvisel. Nézd meg őket, és döntsd el, hogy melyik áll közel hozzád.

Opel Adam Jam

A szomszédok észre fogják venni, amikor hazaviszed az ADAM JAM-et – az ötletes színkombinációk megragadják az emberek figyelmét, és többé el sem engedik. Vidd bele személyiségedet friss és kifejező színekkel, keréktárcsákkal és dekorációkkal. A legizgalmasabb pedig, hogy a belső tér is hozza, amit a külső ígér: merész, vagány, kéttónusú stílust.

Opel Adam Jam belső

Opel Adam Jam kulcs

Opel Adam Jam logo

Opel Adam Jam kormány

Opel Adam Jam kerék

Nyisd ki az ajtót, és leesik az állad! Az ADAM JAM nem mindennapi külsejéhez tökéletesen passzol a belső tér. Miért legyen csak egyszínű, ha két színe is lehet? A fekete-fehér beltér igazán szemet gyönyörködtető.

A műved kulcsa. Az ADAM kulcs harmonizál a karosszériához választott színárnyalattal, és bármilyen asztalon vállalható.

Feltűnő és nagyvonalú. Az ADAM embléma magáért beszél.

Bőrborítású kormánykerék plusz kezelőszervek. Az ADAM JAM jó fogású kormánykereke fel van szerelve minden extrával – a vezeték nélküli telefonáláshoz, a rádió beállításához, a kényelmes utazáshoz –, és ez alapfelszereltség minden ADAM modellen.

16˝ Boomerang könnyűfém keréktárcsa. Az ADAM JAM nemcsak egyszerűen eljut A-ból B-be. Mindezt feltűnően teszi. Ez a gyémántot mintázó, ezüst színű felni csupán egy a széles választékból.


ADAM JAM EXTREME

Extrém választás. Tedd abszolút stílusossá autódat, és válaszd az ADAM JAM Extreme modellt! Mit fogsz kapni? Színes tetőt, elöl emblémás díszlécet és hozzájuk passzoló, 17˝ Hurricane könnyűfém keréktárcsákat. Választhatsz a White my Fire vagy az I’ll be Black színek közül. De ez még nem minden. Pacákat lehet tenni a külső fóliákra, a külső visszapillantókra, a belső visszapillantóra és a padlószőnyegekre. A belső Edged Lines dekoráció tökéletesen illik az egész megjelenéshez.

Opel Adam Jam Extreme

Opel Adam Glam

Ne azt nézd, mi a jó benne, hanem hogy mi az, ami szuper! Az ADAM GLAM modellben ülve lenyűgöző hatást kelthetsz. Ennek az autónak a testreszabásával nem a trendet követed, hanem teljesen új trendet indítasz. Ülj be a panoráma üvegtető alá, merülj el a hét hangszórós, térhatású hangzásban, és tegyél egy kört ebben a modern stílusikonnak számító járműben.

Opel Adam Glam belső

Opel Adam Glam tető

Opel Adam Glam kapcsolok Opel Adam Glam lámpa

Mindenki megőrül az elegáns ADAM GLAM-ért. Az ADAM GLAM modellek ülései és felületei kakaó, bíbor és fekete színekben kaphatók. A króm küszöbborítások harmonizálnak a csillogó ajtókilincsbetétekkel és ablakkeretekkel.

Legyen világosság. Az ADAM GLAM panoráma szélvédő benyomását keltő, rögzített napfénytetője nagyszerűen néz ki.

Állítsd be a kedvenc évszakodat. Az elektronikus klímaszabályozás (ECC) automatikusan megtartja az autóban a kívánt meleget vagy hideget.

Látni és látszani. Biztonságosabb, intelligensebb, menőbb és tisztább. A LED-es nappali világítás a tökéletes megoldás.

ADAM GLAM EXTREME

 Turbózd fel az ADAM GLAM-et. Engedd szabadjára a fantáziádat, és az ADAM GLAM Extreme modellel vigyél stílust a városba. A White my Fire színben pompázó tető elegáns ívet húz a nagy, Copper and White színű, 17 colos Roulette könnyűfém keréktárcsák fölé. A Fly színű külső fóliák, külső visszapillantó tükrök, belső tükörház, padlószőnyegek és műszerfal-dekoráció jelentik a végső simítást.

Opel Adam Glam Extreme

Opel Adam Slam

Az ADAM SLAM jó kiállású és energikus. Ehhez járul még a német fejlesztésű sport futómű. Rajongd körül az autódat, é s mutasd meg személyiségedet az autó friss és izmos formáján keresztül.

Opel Adam Slam belső

ADAM SLAM EXTREME

Törj ki a komfortzónádból. A külön rendelhető ADAM SLAM Extreme feltűnő stílusára mindenki felfigyel. A tető és a motorháztető sportos megjelenést kap a versenyautócsíkokkal, amelyek jól passzolnak a vagány 18 colos könnyűfém keréktárcsákhoz. A grafit színű külső visszapillantó tükrök és díszlécek (balra lent) marcona külsőt kölcsönöznek a frontrésznek. Az OPC csomaggal a hatás a végsőkig fokozható. Az utastérben a dekorációk, a padlószőnyegek és a visszapillantó tükör tökéletesen beleillenek a versenyautó-témába.

Minden ADAM Extreme modellnél a kormánykerék, a sebességváltó kar és a kézifék színes b őr bor ítást kapott. Aki vörösben szeretne versenyautózni, annak a Red Leather csomag a tökéletes választás.


Opel Adam Slam Extreme

Opel Adam Slam részletek

Nagy várakozás. Az élénk színeknek és a versenyautó-kormánynak köszönhetően nagyon izgalmas az ADAM SLAM-ben helyet foglalni.

Fényjáték. A LED-ek a hátsó résznek is erőteljes megjelen ést kölcsönöznek.

ADAM SLAM sportülések. Ezek az ülések egyszerű üzenetet közvetítenek: ülj be és indulj! Feketében vagy sárgában. Tiéda választás.

Fém sportpedálok. Nemcsak jól néz ki, de a tapadása is jobb.


 A Tiéd Igazán!

Opel Adam színek

A külső színek jelentős részét képezik az autó személyiségének. És mivel az ADAM az önkifejezés híve, ezért rengeteg szín közül lehet választani. A karosszéria színén túl a három külön rendelhető Tető csomag vagány kéttónusú megjelenést kínál – feketében, fehérben vagy barnában. 12 alap karosszériaszín kapható, vagyis összesen hány különböző színkombináció lehet? A válasz 27.

 Fekete vagy Fehér.

A Fekete vagy Fehér csomag a tiszta stílusra törekvőknek kínál testreszabási lehetőséget. Az autó színétől függetlenül a csomagokkal új stílust adhatsz az ADAM-nek: átalakíthatod a tetőt, a visszapillantókat és a könnyűfém keréktárcsákat vadító fehérré – vagy feketévé. Belül a műszerfal, a középkonzol és az ajtóbetétek ugyanilyen gyökeres változáson esnek át. A hátsó ablakok sötétítettek. 

A fekete vagy fehér stílus tovább fokozható az Extra fehér vagy Extra fekete csomaggal, amelyek fehér vagy fekete díszlécet, visszapillantó tükröt és nagyobb, feltűnőbb keréktárcsákat tartalmaznak.

 Rajtad a sor.

Az ADAM fő dizájnereként mindent megkaphatsz, ahogy te akarod. Ha még nem adtál hozzá Fekete vagy Fehér csomagot, válogathatsz a három Twisted csomag közül. Ezek különböző színű összetevők kombinációjából állnak, amelyek egész váratlan összhatást adnak az autód egyedi megjelenésének.

Opel Adam csomagok

 Másféle megkülönböztetés 

Opel Adam csillagos égbolt Vezettél már olyan autót, ahol a mennyezeten az éjszakai eget láttad? Vagy sakktáblát? Esetleg kék nyári égen úszó bárányfelhőket? Most itt a lehetőség! Bármilyen hihetetlen, kiválaszthatod a fejed feletti dekorációt. Gondoltál már arra, hogy bárcsak többféle kárpit közül válogathatnál? Az ADAM 19 műszerfali színből, mintából és szövetből álló választékot kínál. Lépj fel a netre, és nézd meg, hogy járműved hogyan nézne ki megvilágított tetőkárpittal, különböző kormánykerekekkel és műszerfali dekorációkkal. Vagy próbáld ki a Belső világítás csomagot, amellyel nyolc különböző színre változtathatod a hangulatvilágítást. Az ADAM-mel érkezett el a testre szabott autódesign kora. Olyan lehetőségek tárulnak fel, amelyekről nem is sejtetted, hogy lehetségesek.

 Kapcsolj rá!

Minden ADAM felszerelhető az opcionális IntelliLink technológiával. Ez az intelligens minden feladatra megoldást kínáló multimédia rendszer nemcsak remekül néz ki, de rendkívül könnyen is kezelhető a 7 colos színes LCD érintőképernyőn vagy a kormányon lévő kezelőszerveken keresztül.

A rendszer támogatja a BluetoothŸ-os és USB-s audioeszközöket. Az okostelefon-kapcsolat hozzáférést kínál olyan jóváhagyott okostelefon-alkalmazásokhoz, mint például a Stitcher™, a BringGo navigáció, a TuneIn és a MirrorLink™. A Stitcheren meghallgathatod a kedvenc híreket, poénokat, sportokat, beszélgetéseket. A TuneIn alkalmazáson keresztül több száz internetes rádióállomáshoz férhetsz hozzá. A BringGo integrált, megfizethető navigációs megoldást kínál. A kompatibilis telefonokon használható MirrorLink™ segítségével elérheted kedvenc alkalmazásaidat, például a Facebookot és a Twittert.

Az IntelliLinkkel zeneszámaid, fényképeid, videóid és kedvenc alkalmazásaid folyamatos átvitellel élvezhetők. Közvetlenül egy kompatibilis okostelefonról, a nap 24 órájában, mindezt egyetlen, a műszerfalon elhelyezkedő, nagy, fényes kijelzőn.

Opel Adam Multimédia


Opel Történelem

 Történet és Örökség

Az Opel 1899-ben kezdett gépkocsigyártással foglalkozni. Forradalmi lépésnek számított. De ez még csak az első volt a forradalmi lépések sorában.... Vessen egy pillantást az Opel gépkocsik történetére!

Opel Lutzmann 1899 Az első Opel gépkocsi az "Opel Lutzmann rendszerű szabadalmaztatott motorkocsi" nevet viselte. Ezzel indult Rüsselsheimben az első haszongépjárművek gyártásának alapjául szolgáló gyártási folyamat. Egy éven belül a vállalat bemutatkozott a nemzetközi motorsportban is.
Heinrich von Opel 1901 márciusában aratja első győzelmét az Opel autóversenyzésben. a Königsstuhl hegyi túrát Heinrich von Opel nyerte.
Opel 1907 1907 Különleges kialakítású, 45 kW (60 LE) teljesítményű gépkocsijával az Opel tesztpilótája és autóversenyzője Carl Jörns megnyerte a Taunusban megrendezett Kaiser Kupát: a legjobb német gépkocsinak járó Kaiser Kupa mellett az Opel nyerte el az udvari beszállítói címet is.
Opel Doktorwagen 1909 Az Opel bemutatta első elérhető árú gépkocsiját. A 4 kW (8 LE) teljesítményű, kétüléses, a megbízhatóságot szem előtt tartó vásárlók számára tervezett jármű "Doktorwagen" (Orvoskocsi) vált ismertté.
Experience_HistoryHeritage_1912_cnt_imppar_1__Thema_210x94_1000_19245px

1912 Az üzemből kigördült a tízezredik Opel gépkocsi. Az új csúcsmodell a tekintélyes 40 kW (100 LE), négyhengeres jármű.

Experience_HistoryHeritage_1914_cnt_imppar_1__Thema_210x94_1000_28317 1914 Kifejlesztették az új, világrekordot felállító versenyautót, amely győzelmet hozott az 1913-as Grand Prix versenyen. Ez volt az első négyszelepes technológiával működő gépkocsik egyike; elsöprő 12,3 literes 16 szelepes négyhengeres motorja volt. Az Opel Németország legnagyobb autógyártójává vált.
Experience_HistoryHeritage_1919_cnt_imppar_1__Thema_210x94_1000_31071 1919 Átadták a Rüsselsheimtől délre található Opel autóverseny-pályát. Az ovális lefutású betonozott pálya, döntött kanyarokkal az első állandó autóversenyzésre és tesztelésre használt pálya Németországban - évekkel megelőzve más közismert versenypályákat, például a berlini AVUS-t és a Nürburgringet.
Experience_HistoryHeritage_1921_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_21339
1921 Az Opel nyolchengeres motort épít, amely számos versenyen bizonyít - különösen emlékezetes az 1922-es Eifel verseny.
Experience_HistoryHeritage_1924_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_12752
1924 Egymillió arany márka értékű beruházással az Opel teljesen modernizálja autógyártását. A rüsselsheimi az első olyan német gyártóüzem, amely a jövő nagy mennyiségű termék előállítására alkalmas gyártási módszereit, például a gyártósoros összeszerelést bevezette.
Experience_HistoryHeritage_1924_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_48464
1928 37,5%-os piaci részesedésével az Opel messze a legnagyobb német gépkocsigyártó. A General Motors-al való társulás előkészítéseként a vállalatot tőzsdére bevezetett céggé alakították.
Experience_HistoryHeritage_1929_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_42162
1929 A General Motors mindössze 26 millió dollárért felvásárolta az Adam Opel AG részvényeinek 80 százalékát, és ezzel többségi tulajdonossá vált. Az Opel az első német gyártó, amely biztosítótársaságot alapított. Még egy elsőség: az "Opel Bank" gépkocsivásárlásokat és részletfizetéseket finanszírozott.
Experience_HistoryHeritage_1931_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_32746
1931 A rüsselsheimi üzemben megépítik az első "népautót" 1,2 literes motorral, amely elérhető áron vásárolható meg. 1931 és 1935 között 100 000 példányt szereltek össze - ez olyan mennyiség, amelyet egyetlen korábbi modell sem ért el Németországban. A General Motors megszerezte az Opel Részvénytársaság részvényeinek fennmaradó 20%-át.Az Opel az első gépkocsigyártó, amely iskolát hozott létre az ügyfélszolgálat oktatására.
Experience_HistoryHeritage_1940_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_72369
1940 Az egymilliomodik Opel egy Kapitän modell volt. Októberben a nemzetiszocialista kormányzat leállíttatta a személyautók gyártását. A négykerék-meghajtású, terepre szánt teherautó modelleken kívül katonai felszerelések, például pilótaülések, repülők futóműveinek és üzemanyagtartályainak gyártása folyt.
Experience_HistoryHeritage_1944_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_32822
1944 A szövetséges hatalmak lebombázták a rüsselsheimi opel üzem felét, a brandenburgi üzem csaknem teljesen megsemmisült.
Experience_HistoryHeritage_1945_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_32816
1945 A Opel Kadett teljes gyártósorát szétszerelték és a Szovjetunióba szállították jóvátételként.
Experience_HistoryHeritage_1946_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_54754
1946 Elkezdődik a Frigidaire háztartási hűtőszekrények gyártása. megépítik a háború utáni első Opelt, a 1,5 tonnás Blitz teherautót.
Experience_HistoryHeritage_1947_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_24451
1947 A személyautó gyártás az Opel Olympia modellel indult újra.
Experience_HistoryHeritage_1950_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_29363
1950 Befejeződik a rüsselsheimi üzem újjáépítése.
Experience_HistoryHeritage_1956_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_68646
1956 Kigördül az üzemből a kétmilliomodik Opel, egy Kapitän.
Experience_HistoryHeritage_1960_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_22621
1960 Megérkezik az Opel Rekord P2. Összesen mintegy 755 000 egységet szereltek össze.
Experience_HistoryHeritage_1962_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_48472
1962 Az Opel századik évfordulóját ünnepli. Bochumban ünnepélyesen megnyitják az új Opel Kadett gyártására szolgáló üzemet.
Experience_HistoryHeritage_1964_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_25412
1964 Az Opel bemutatja három új luxusmodelljét, a Kapitänt, az Admiralt és a Diplomatot. Ezek a presztízst jelentő hat- és nyolchengeres csúcsmodellek az akkori idők szellemét idézik. Mindhárom kedvező fogadtatásban részesült, és azonnal sikert aratott a piacon.
Experience_HistoryHeritage_1966_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_36814
1966 Mérföldkőhöz érkezését ünnepli az üzem Bochumban: a gyártósorról legördül az egymilliomodik Kadett. Az Opel új gépkocsitesztelő pályát nyit a németországi Hesse tartománybeli Dudenhofenben, és alkatrészgyártásra szakosodott üzemet Kaiserslauternben. Elindul a Rekord C gyártása, és bemutatják a piacon a legendás Rallye Kadett gépkocsit.
Experience_HistoryHeritage_1968_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_16900
1968 Színre lép az Opel GT. Hirdetési szlogenje "Csak a repülés jobb" szállóigévé vált.
Experience_HistoryHeritage_1970_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_18272
1970 Megszületik a középkategóriás Opel Ascona A és a sportos Opel Manta A modell. Elkezdődik az elektronikus benzinbefecskendezésű Opel Commodore GS/E gyártása
Experience_HistoryHeritage_1971_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_15248
1971 Kigördült a tízmilliomodik Opel gépkocsi a rüsselsheimi üzemből. Gyártani kezdik a Opel Rekord D-t, szintén Rüsselsheimben.
Experience_HistoryHeritage_1972_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_28488
1972 A dudenhofeni tesztpályán az Opel új dízelmotorjával felszerelt módosított Opel GT két világrekordot és 28 nemzetközi rekordot állított fel.
Experience_HistoryHeritage_1974_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_71225
1974 Walter Röhrl és navigátora, Jochen Berger egy Opel Ascona A modellben szereztek Európa-bajnoki címet.
Experience_HistoryHeritage_1978_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_11878
1978 A gépkocsik piacán két új csillag jelent meg: a luxus négyüléses Opel Senator és a sportos ferdehátú Opel Monza kupé.
Experience_HistoryHeritage_1981_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_27491
1981 Az Opel az első autógyár, amely környezetbarát, vízbázisú festéket használ.
Experience_HistoryHeritage_1982_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_44795
1982 A spanyolországi Zaragozában új üzemmel szerződnek az új Opel Corsa gyártására.A kompakt modell gyorsan teret hódít, hamarosan osztályának legnagyobb számban értékesített járműve lesz.
Experience_HistoryHeritage_1985_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_17879
1985 Az Opel az első német autógyártó, amely valamennyi modellsorozatánál bevezeti a katalizátort.
Experience_HistoryHeritage_1986_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_31463
1986 Az Opel Omegát az Év Autójának választották meg.
Experience_HistoryHeritage_1990_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_7988
1990 Az Opel az első gépkocsigyártó, amely megvalósítja a műanyagok újrahasznosítását. Ez a lépés tükrözi a vállalat környezetbarát technológiák iránti elkötelezettségét. A Rüsselsheimben dolgozó mérnökök módszeresen dolgoznak a veszélyes anyagok, például az azbeszt és a kadmium gyártási folyamatból való kizárásán. Egyidejűleg elérték a festékekhez használt oldószerek és a fluor-klór-szénhidrogének (CFC) fenntartható csökkentését is.
Experience_HistoryHeritage_1991_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_22686
1991 Az utakon és a piacon évek során felmutatott kiemelkedő teljesítményét követően véget ér a Opel Kadett gyártása. Utódja az Opel Astra. Az új járművet az Opel biztonsági rendszerével látták el, amely oldalvédelmet, az ülésekbe épített kicsúszás elleni védelmet és övfeszítőket foglal magában. A cég első terepjárója Opel Frontera néven egy év alatt kategóriájának európai piacvezetőjévé válik.
Experience_HistoryHeritage_1995_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_14701
1995 Az Opel bemutatja az Opel Vectra B modellt. Újabb első hely a német autógyártók versenyében: az Opel valamennyi gépkocsiját teljes méretű légzsákokkal szereli fel mind a vezető, mind az első utas oldalán.
Experience_HistoryHeritage_1999_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_54252
1999 Az Opel az autógyártásban elért százévnyi sikerét ünnepli. Az Opel Milleneumi Expressz díjnyertes multimédiás kiállítása egy teljes vonatot elfoglalt, és végigzakatolt Európán. Rüsselsheimből kigördült az ötvenmilliomodik Opel, egy Omega. Az Opel Zafirával az Opel a kompakt kisteherautók új osztályát hívta életre, a rendkívül sokoldalú belső elrendezést biztosító Flex7 koncepció alkalmazásával.
Experience_HistoryHeritage_2000_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_55509
2000 Elkezdődik az Opel Agila gyártása. Az első német mikrobusz tökéletes városi jármű. Bemutatták a Opel Zafira földgázzal működő változatát.
Experience_HistoryHeritage_2002_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_67450
2002 Az Opel új arculati kampányba kezd "Opel. Friss gondolatok a jobb gépkocsikért" szlogennel. A német kancellár, Gerhard Schröder nyitotta meg ünnepélyesen a világ legfejlettebb autógyártó üzemét Rüsselsheimben. Az Opel bemutatja első fenntarthatósági jelentését.
Experience_HistoryHeritage_2003_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_72219
2003 Németországban egyszerre mutatták be az Opel Signumot és a Opel Merivát. Rüsselsheim új, motorokkal kapcsolatos kezdeményezése: négy új CDTI közös nyomócsöves dízelegység és üzemanyag-takarékos TWINPORT technológia benzinüzemű motorokhoz. Megkezdték az üzemanyagcellás Opel Zafira HydroGen3 hétköznapi körülmények közötti tesztelését Tokióban és Washingtonban.
Experience_HistoryHeritage_2005_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_61710
2005 Az Opel Zafira 1.6 CNG (sűrített földgáz) a legnépszerűbb alternatív meghajtási rendszer Németországban. 26 ország újságírói az 1,0 és 1,4 liter közötti kategóriában az 1,3 CDTI ECOTEC hajtóművet az "Év Motorja 2005" díjjal tüntették ki. Nyár óta az Opel valamennyi dízelüzemű utasszállító gépkocsija részecskeszűrővel kapható.
Experience_HistoryHeritage_2006_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_213747
2006 A GM Europe új európai tervezőközpontot nyit Rüsselsheimben. A Opel Corsák negyedik generációjának világpremierje a londoni Nemzetközi Autókiállításon; megkezdődik a sorozatgyártás Eisenachban és Zaragozában. Az új Opel Corsa ötcsillagos minősítést kapott utasvédelmére az Euro NCAP törésteszteken.
Experience_HistoryHeritage_2007_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_16_07_41_Urner
2007 Megkezdődött az Opel OPC Versenytábor: számos kemény tesztelési szakaszt követően 18 500 jelentkező közül kiválasztották azt a tíz legjobb sofőrt, akik a 2008-as 24 órás nürnburgringi verseny résztvevői lesznek. Az Opel a Frankfurti Autószalonon bemutatja a Flextreme-t; a gépkocsi mérföldkőnek számít az új meghajtási koncepciók fejlődésének történetében. Az elektromos motorú gépkocsi tápellátását akkumulátorok biztosítják. ovábbi tudnivalók az OPC modellekről
Experience_HistoryHeritage_2008_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_258192
2008 A londoni Nemzetközi Autókiállítás keretében mutatkozik be az Opel új csúcsmodellje, az Insignia. Forradalmi vonalvezetésével és kifinomult technológiájával az Insignia hatalmas ugrást jelentett a márka megifjításának irányába. Röviddel ezután stílusáért és újszerűségéért, biztonságáért és kényelméért elnyerte az "Év Autója 2009" díjat. 
Experience_HistoryHeritage_2009_cnt_imppar_1_Thema_210x94_1000_262460
2009 Az első Opel megépítése óta 110 év telt el, és most a nemzetközi gazdasági válság miatt a márka fennmaradásáért küzd. Júniusban a General Motors csődöt jelentett. Az Opelnek a német állam nyújt segítséget. A Frankfurti Autószalonon az Opel bemutatja az új, rendkívül hatékony Astrát, és a nulla kibocsátású Amperát. Az Opel Ampera nagy presztízst jelentő technológiai díjat nyert.